Diskretna isporuka Vašeg Andropenis®-a

Pošiljka se isporučuje u beloj kutiji, bez ikakvih obeležja. Na omotu pošiljke nema nikakvih naznaka o njenom sadržaju, ime Andropenis se ne pominje. Isporuka se vrši post expresom, pošiljka se predaje kuriru prethodno zapakovana i adresirana prema Vašem uputstvu. Kurir nije upoznat sa sadržajem pošiljke. Svaki aparat ima svoj jedinstveni LOT broj koji služi kao identifikacioni broj u slučaju potreba za servisom ili kupovinom dodatnih delova. Post prodajnu podršku pružamo samo za aparate kupljene kod nas.

Andropenis® se naručuje preko online formulara na ovoj strani ili pošaljite podatke na info@andropenis.rs, takođe se može naručiti i putem telefona 064/085 0314. Plaćanje se vrši poštaru prilikom isporuke ili avansno na naš račun.

gold

Uređaj za povećanje penisa Andropenis® Gold
Androcomfort® Band: 2 komada accept
Androtop® za Androcomfort® Band: 2 kom. accept
Androring®: 2 kom accept
CD sa uputstvima na 27 jezika accept
Knjižica sa uputstvom na 8 jezika accept
Brzi vodič accept
“100 Sex Tips” besplatna e-knjiga accept
Androsilicone®: 2 komada accept
Androtop® za Androsilicone®: 2 komada accept
Androshafts®: 24 karatna pozlata accept
Specijalna ponuda (dok traju zalihe):
250 EUR

Zahvaljujući svojoj 24 karatnoj pozlati, Andropenis® Gold ne samo da je trajniji i izdržljiviji, već sa njim izbegavate svaku mogućnost infekcije, iritacije ili alergijske reakcije. Andropenis® Gold  je ubedljivo najprodavaniji najpopularniji penis ekstender na tržištu!

Formular za online naručivanje

 

Verifikacija