Garancija

Mi smo jedini zvanični i ovlašćeni distributer Andropenis®-a za Srbiju. Nosioci smo rešenja o upisu medicinskog sredstva u Registar koji vodi Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije (rešenje broj 04-748/10 od 5.7.2010.). Jedino kupovinom preko našeg sajta sigurni ste da ćete dobiti pravi i originalni uređaj.

Dajemo garanciju proizvođača jer je proizvod vrhunskog kvaliteta i mi stojimo iza njega. Po potrebi aparat besplatno servisiramo u garantnom roku a moguće je i dokupiti pojedine delove ukoliko se izgube.

Mi nismo jedini koji garantuju za  Andropenis®. Mnogi poznati i priznati doktori, medicinske institucije i institucije za istraživanje kvaliteta atestirali su uspešnost našeg proizvoda.

reference_clip_image001

Poznati urolozi širom sveta sproveli su studije koje su dokazale uspešnost Andropenis® -a od 97.5%. Andropenis® je u  saglasnosti sa Direktivom Evropske Unije 93/42/EEC za zdravstvene proizvode i nosi CE oznaku (medicinsko sredstvo klase 1 koje ne uzrokuje kratkotrajne niti dugotrajne sporedne efekte).

Sertifikati

Zdravstveni standardi

Standardi kvaliteta

Naučne garancije

Patenti